• Ls.
    Heb je al een account bij ons? Sinds de migratie is het vereist een nieuw wachtwoord aan te maken.
    Dit kan met de wachtwoord vergeten link
    Excuses voor het ongemak!

    Nog geen account? Registreer jezelf om kennis te maken met andere ABDLers en toegang tot het gehele forum.

Save Express

Kruimeltje

Forumleiding
Heb zelf geen ervaring met Save, maar weet wel dat Save Express over het algemeen goedkoper is dan de webshops puur gericht op de ABDL-markt.
Verzend Save eigenlijk ook naar PostNL of andere afhaalpunten?

De AB-DL shop heeft het voordeel dat deze webshop ook vrolijke luiers en andere zaken als rompertjes en spenen aanbieden.
Wat betreft je punt over prijzen exclusief BTW heb je gelijk. Dit mag alleen als een webshop exclusief aan bedrijven verkoopt (B2B). Wanneer ook particuliere comsumenten de mogelijkheid hebben om te bestellen, dient er (ook) een inclusief BTW prijs getoond te worden.
Een voordeel van webshops met als doelgroep ABDL is wel dat deze een optie hebben om het pakket naar een afhaalpunt te versturen.
 

Marcel

Gewaardeerd lid
Ja save heeft juist ook allerlei andere dingen zoals speentjes en rompertjes en printluiers. Ik weet niet of ze naar een parcelshop versturen maar ga daar wel vanuit. Ik kan het gelukkig gewoon thuis laten bezorgen.
 

Ares

Forumleiding
Is inderdaad véél goedkoper, vooral als je wat meer kunt bestellen. Zelf heb ik het probleem dat ik niet zoveel in 1x kan bestellen (niet genoeg opbergruimte). En daarnaast is het voor mij verreweg het meest handig als ik mijn bestelling naar een PostNL afhaalpunt kan laten bezorgen.
 

Marcel

Gewaardeerd lid
Maar vandaag ben ik gezellig naar Schaik geweest en heb 5 grote dozen vol met alleen maar luiers in open verpakkingen gekocht maat M en alleen de mooiste en de dikste voor een heel mooi prijsje :)
Daarnaast ook nog 2 kleine doosjes gevuld met losse luiers die gratis weg mochten en strikslips en plasticbroekjes. Morgen van 12 tot 15 uur is er ook nog mogelijkheid om luiers goedkoop te kopen.
 
Bovenaan Onderaan