Playpers Kiddo / Kiddo by ABU

Kruimeltje

Forumleiding
Playpers kiddo / Kiddo by ABU
De ABU kiddo of voorheen Playpers Kiddo is een vrolijke AB-luier met twee brede plakstrips, in plaats van vier smalle zoals bij de meeste volwassen luiers.
De luiers zijn verkrijgbaar in de maat M, L en XL en elk pak, ongeacht maat, bevat tien luiers. De prijs varieert van €17,90 voor Medium tot €18,90 voor maat XL. (bron: diaper-heroes.nl)

Review
De Kiddo is een luier met een vrolijke print: wit met blauwe stipjes, blauw/groene accenten en aan de bovenzijde uiltjes met groene en blauwe sterretjes afgebeeld. Aan de bovenzijde van de luier zit de plakzone voor de twee brede plakkers. De plakzone is best wel krakend plastic, maar de rest van de luier bestaat uit zacht plastic dat zo goed als geruisloos is. Een goede onderbroek of romper neemt het ergste gekraak al snel weg.
De plakkers zijn stevig en meerdere keren herplakbaar, al zal dan wel de kleefkracht afnemen, maar één keer de plakkers herstellen is bij mij zonder problemen verlopen.

Droog is de luier nog enigszins discreet te dragen onder een niet al te strakke broek, maar eenmaal nat valt de luier al snel op. De dikte van de Kiddo heeft ook een voordeel: deze kan maar liefst, theoretisch, 4500 ml opnemen.

Wanneer je plast wordt de urine goed opgenomen en voelt de luier snel weer droog aan. Ook na meerdere plassen gaat dit goed en ondanks de Kiddo 'maar' twee plakkers heeft, blijft de luier verrassend goed zitten zonder te hangen.

Conclusie
De Kiddo is met zijn print een leuke AB-luier. Naar mijn mening één van de mooiste luiers beschikbaar voor AB/DL. Naast het geslaagde design (vrolijke print en twee brede plakkers) is het draagcomfort en de absorptie prima in orde. Wanneer je voor discretie wil gaan is de Kiddo niet de juiste keuze, wat overigens geldt voor de meeste AB luiers.
 

Vergelijkbare onderwerpen

Bovenaan Onderaan