Gaan er weer meetings komen??

Berth

Gewaardeerd lid
Mocht ik des-info geven sorry niet bedoelt:
Maar hoever ik weet is de locatie in Amsterdam getroffen door brand.
En de locatie in Den Haag mede door c0vid gestopt/ of ieder geval gesloten.
Dus ik weet niet of er in het kort meet's in Nederland zullen komen..
 

Little Endy

Sayori the shy Enderman :3 (he/they)
Gewaardeerd lid
Ik ben zelf nog nooit op fysieke meetings geweest en wilde aanvankelijk naar Club ABDL in Amsterdam gezien dat het dichtst bij mij in de buurt ligt, maar daar heb ik inderdaad niets meer van gehoord sinds september 2020, maar ik weet wel dat er momenteel een meeting in Utrecht in ontwikkeling is, als je hier meer info over wilt kun je dat hier vinden. (Als je Fetlife hebt tenminste.)

-Sayori
 

Berth

Gewaardeerd lid
Heb geen fetlife ( ben er wel even op geweest maar beviel niet ).
Maar misschien idee om die info op het forum te delen.
Kunnen we met zijn alle kijken of er meer interesse voor is..
 

Little Endy

Sayori the shy Enderman :3 (he/they)
Gewaardeerd lid
Heb geen fetlife ( ben er wel even op geweest maar beviel niet ).
Maar misschien idee om die info op het forum te delen.
Kunnen we met zijn alle kijken of er meer interesse voor is..
De aankondigingen zijn gedaan door Spargo25, die al eerder met variationplay.eu kwam, dus wellicht dat die meetings daarvan zullen zijn.

Bij deze de belangrijkste citaten van Fetlife, die te vinden is in de groep ABDL Nederland:
23 oktober 2021:

Hey jullie,
We zijn een nieuwe meeting aan het opzetten. Een.... Nee twee zelfs.
Een alleen AB gerichte meeting en een alleen DL gerichte meeting.
We hebben ook al een locatie en die kunnen we goed gebruiken naar hoe wij het graag willen.
Natuurlijk alle discretie die wij graag willen.
Nu we eindelijk weer eens mogen gaan organiseren willen wij deze kans met beide handen aanpakken.
Heb jij leuke ideeën laat het ons dan weten dan gaan we hier mee aan de slag. De eerste meeting zal in de eerste week van december plaats moeten gaan vinden. Wij willen weten op welke dag dit het beste uitkomt voor jullie allemaal. Vrijdag, Zaterdag of Zondag Avond van 18:00uur tot 24:00/1:00 uur. Laat het ons weten en laat ons ook jullie ideeën voor een van deze meetings weten zo dat wij daar mee aan de slag kunnen.
Wij hopen jullie snel te zien.
Meer info volgt zeer snel.
De meeting zou in de buurt van Utrecht zijn in een Privé Café.
Het zal met inschrijving werken omdat er een beperkte aantal bezoekers aantal is. we zullend dit z.s.m. met jullie communiceren.


27 februari 2022:
Hallo allemaal!!
Eindelijk is het zo ver. Na lang wachten en zoeken is het ons gelukt om eindelijk een meeting nu te kunnen gaan starten.
Hoe en wat?
We zijn van plan om eind maart een meeting te plannen. Dat word dan de ABDL Versie. Dit eerst omdat we elkaar allemaal gemist hebben. Dan zullen we in midden April een AB Meeting hebben en dan eind April de DL Meeting.
De datum van deze meetings zullen we volgende week bekend gaan maken.
Ook hoe jullie kunnen reserveren of je aan kunnen melden. Ja we werken wel met een aanmelding omdat wij dan een beeld krijgen hoeveel mensen er gaan komen. Voor ons om dat het de eerste meeting is heel fijn om te weten.
Leuke iedeen voor deze dagen stuur ze gewoon lekker door dan kunnen wij er iets leuks van maken voor elkaar. Ik weet dat er veel nieuwe onder ons zijn en die wellicht drempel vrees hebben. Geen probleem dat begrijpen we heel goed. Op de meeting dag zelf zal ik @Sm-ile er zijn of @AB_Gamer. Wij helpen je deze avond door en kunne al jullie vragen beandwoorden.
Op deze dag zullen we ook met producten uit onze webshop er staan. Dus wil je nog wat kopen voor je verzameling kan dat zeker. Ook zitten we te denken aan een kleine ruilbeurs te gaan doen. Dus heb je nog abdl spullen liggen die je niet meer gebruikt neem ze mee dan kunnen we kijken wat we voor iets moois er voor terug kunnen gaan doen.
Aan de deur kun je ook gewoon een entree betalen.
Verdere info geven we volgende week. We zijn blij dat we eindelijk wat kunnen gaan doen.
Voor iedereen alvast een dikke knuffel en als je vragen hebt stuur gewoon een DM.
Knuffel,
@Sm-ile


9 maart 2022:

Komende zaterdag ga ik naar Pets and little in belgie. Voor de gene die het leuk vinden kunnen me daar ontmoeten.
Voor onze meeting deze krijgen we deze week data voor door dit zal in April zijn de eerste meeting. We zijn al druk met de voor bereiding bezig en jullie kunnen vanaf volgende week gaan aanmelden via onze speciale landing pagina. We hopen jullie snel weer te zien.
Dus voor zij die 's weekends naar de Pets, Littles & ABDL Playground gaan, Spargo25 zal daar dus aanwezig zijn als je hem zou willen ontmoeten en wellicht naar details wilt vragen over die meeting. (Ik zelf ben helaas niet hiertoe in staat aangezien ik nog geen rijbewijs en auto heb om legaal mee naar Oostham te rijden, wat te ver afgelegen voor me ligt.)

Hoop je hiermee voldoende info te hebben gegeven.

-Sayori
 

Ares

Forumleiding
Voor zover ik weet is Club ABDL in Amsterdam wel van plan om terug te komen, maar is de organisator nogal... terughoudend?
Ik ga er wel vanuit dat het terugkomt met dezelfde regelmaat als voorheen, maar op basis van wat ik via via gehoord heb, zal het denk ik nog niet in april zijn. Misschien juni 2022?
Dat er een brand is geweest klopt, maar het gebouw is al lang hersteld.

CBB had de Paradise Club als onderdak in Den Haag, maar die club is verkocht door de eigenaar. Met die locatie is het dus over en uit. Het laatste wat ik van de organisatoren van CBB heb gehoord, is dat ze wel op zoek willen naar een nieuwe locatie, maar daar zouden ze wel mee wachten totdat corona niet meer teveel onzekerheid zou geven. Wellicht dat ze achter de schermen hard bezig zijn, maar ik heb er helaas geen verdere info over.
 

Hiawatha

AB & Daddy
Event organisator
De aankondigingen zijn gedaan door Spargo25, die al eerder met variationplay.eu kwam, dus wellicht dat die meetings daarvan zullen zijn.
Ik zou het leuk vinden als het lukt en er een goede meeting uit voort komt. Bij variationplay.eu werden destijds ook allemaal beloften gedaan over tijdslijnen en locaties en dergelijke, maar het is nooit van de grond gekomen zover mij bekend. Ik wil dan ook de verwachting temperen dat het mogelijk ook níét lukt. Vooralsnog zijn er in dat fetlife topic geen concrete datums genoemd en zijn de momenten die wel genoemd zijn steeds niet gehaald.

Leuk als het lukt, hopelijk dan ook goed geregeld. :)
 

Little Endy

Sayori the shy Enderman :3 (he/they)
Gewaardeerd lid
Intussen is de meeting van Spargo25 in Utrecht goed gepland, deze vindt plaats op 28 mei en als je geen Fetlife hebt kun je hier meer info en tickets vinden! https://meeting.variationplay.eu/
Zelf wil ik er wel heen, maar in verband met verhuisdrukte heb ik momenteel geen idee of ik überhaupt ook kan. Hopelijk zit het een beetje mee en kan ik toch komen, want ik heb mezelf tenslotte toch beloofd om ook eens ABDL's in de echte wereld te ontmoeten.

-Sayori
 

Wetdiaperguy

Forum gebruiker
Hi allemaal, dank voor alle reactie’s en ben blij dat ik het onderwerp het gestart, en ik niet de enige ben die de bijeenkomsten mist.
Inderdaad is de plek in Amsterdam waar Club ABDL werd gehouden inmiddels weer opgeknapt na de brand. Maar ik zie nog geen nieuwe bijeenkomsten op de (nieuwe?) site. Maar ik zie op die site ook de Amsterdam Age Play Rave staan die voor 29 mei is gepland.
Voor CBB in Den Haag had ik ook begrepen dat de locatie van eigenaar is gewisseld en ik zie nog geen nieuwe planning op de site.
Inmiddels heb ik op basis van de informatie hier gezien dat de bijeenkomst in Utrecht nu is gepland op 28 mei en heb ik een kaartje gekocht. Heel blij mee! Hoop dat er veel AB en DL mensen komen! Laat maar weten als je gaat dan kunnen we live kennis maken :).
 
Bovenaan Onderaan