Cindy en Peter

Kruimeltje

Forumleiding
Gesnapt;  Cindy & Peter

Cindy en Peter hebben al bijna een jaar verkering. Ze weten en delen alles met elkaar. Er is alleen nog één geheimpje wat Peter nog niet weet: Cindy heeft een voorliefde voor luiers

Het is zomervakantie en Cindy en Peter gaan samen een weekend op vakantie. Morgen vertrekken ze, dus ze zijn allebei druk hun koffers aan het pakken. Shirts, zwemspullen, broeken enz. Cindy maakt een apart hoekje in haar koffer vrij voor een stapeltje luiers. Ze weet dat het riskant is omdat Peter het nog niet weet, maar ze is van plan om dat in de vakantie te vertellen.

De volgende morgen kleden ze zich aan en Cindy ouders brengen Peter en Cindy naar het vliegveld waar hun vlucht om kwart over 10 vertrekt.
Cindy doet onder haar broek een luier omdat ze nog nooit gevlogen heeft en omdat de luier een stukje veiligheid en ontspanning biedt tijdens de vlucht. Terwijl ze de luier omdoet gaat de bel. ”Ho chips!” zegt ze hardop en doet snel haar broek erover. Ze komt naar beneden en doet open ”heej schat!” zegt ze vrolijk en ze knuffelen elkaar. ”Heb je alles” vraagt Peter ”jazeker, kijk maar” Zegt Cindy en laat haar tassen en koffer zien.

Ze laden hun spullen in de auto en worden naar het vliegveld gereden. Na afscheid genomen te hebben van vrienden en familie gaan ze inchecken en alles laten controleren.
Ze lopen het vliegtuig in en gaan zitten ”vind je het spannend?” vraagt peter lachend, omdat Cindy bijna niks zegt en maar een beetje voor der uit kijkt. Cindy knikt en kruip lekker dicht tegen Peter.

Er wordt omgeroepen dat ze gaan opstijgen en we maken onze riemen vast. Cindy vindt het doodeng en ziet ook wit van de spanning. ”Het komt goed liefje, het is niet eng” troost Peter en houdt haar hand stevig vast.

Na het opstijgen is er niks meer aan de hand en is Cindy weer de oude. Ze praten en plannen al wat ze willen gaan doen zodra ze er zijn.
Plotseling voelt Cindy een aandrang om naar het toilet te gaan, maar door de spanning is de aandrang al omgezet in een stroom die zijn weg in de luier vindt. ”Ik ga even naar het toilet schat” zegt ze lief tegen Peter en neemt haar tasje mee. Bij het toilet is de hele plas al in de luier gelopen en ze schaamt zich ervoor. Ze gaat op het toilet zitten (met deksel erop) en maakt haar broek en de natte luier los. Ze veegt zichzelf schoon met wat toiletpapier en pakt een schone luier uit haar tas. Ze doet de schone luier om en haar broek weer aan.
Ze luistert of er niemand anders in het toilet is en rolt snel de vieze luier op en gooit deze weg. Tijdens het handen wassen draait ze haar lichaam een beetje. Al kijkend in de spiegel, om te kijken of de luier te zien is, maar dat is gelukkig niet zo.

Ze gaat terug naar haar plek en kruipt tegen Peter aan. ”Over 2 uurtjes zijn we er alweer!” zegt Cindy opgewekt en geeft Peter een kusje. Peter lacht ”haha ja, je vindt het nu toch niet eng meer?” vraagt hij lief en zoent Cindy terug.
Ze doezelen wat en de 2 uren zijn alweer om. ”Riemen vastmaken voor de landing a.u.b.” wordt er omgeroepen vanuit de cockpit.
Peter en Cindy schrikken wakker van de omroep en maken hun riemen vast.

Ze zijn veilig geland en hebben hun spullen opgezocht. Per taxi gaan ze naar het vakantiehuisje. Cindy voelt dan een aandrang tot plassen en ze moeten nog minstens 20 minuten. Na 10 minuten is het al zo ver en er loopt een zacht straaltje in haar luier. Ze probeert zo onopvallend mogelijk te blijven zitten en doet alsof er niks aan de hand is, terwijl ze de luier voelt opzwellen door de opgenomen plas. Ze kijkt voorzichtig tussen haar benen om te zien of het niet te zien is. Peter ziet het; ”wat is er schat?” vraagt Peter. ”Niks hoor lief” zegt Cindy en kijkt naar Peter, en houdt zijn hand lief vast.

De taxi stopt bij hun huisje ”we zijn er!” zegt Cindy blij. ”Wil jij de spullen pakken schat? Ik moet heel nodig naar het toilet” Zegt Cindy en rent al bijna het huisje in. ”Is goed” zegt peter lachend en verzamelt hun spullen en betaalt de taxichauffeur.
Ondertussen gaat Cindy snel de badkamer in en doet haar natte luier af. Ze vouwt die op en stop die in een vuilniszak die ze meteen in de container buiten doet.

Peter komt binnen met de spullen terwijl Cindy naar buiten gaat met de zak. ”Meteen maar uitpakken?” vraagt Peter en brengt hun spullen alvast in de slaapkamer. Cindy komt snel naar binnen en pakt haar eigen koffer. Die ze onopvallend weg zet en begint met het uitruimen van de weekendtas. Kleren in de kast, toilettas in de badkamer ect. Cindy gaat haar toilettas alvast uitruimen in de badkamer, terwijl haar dichte koffer nog in de kamer staat. Peter ziet dan dat de koffer van Cindy nog niet uitgepakt is en begint ermee. Eerst een laag kleding, hij zet het in de kast. Bij het optillen van Cindy’s ondergoed ziet Peter het stapeltje van luiers en weet niet wat hij moet doen. Samen met het ondergoed legt hij het in de la van de kast waar al hun ondergoed ligt.

Cindy komt de kamer binnen en ziet dat haar koffer al is uitgepakt. Ze krijgt een hartverzakking van de schrik en bloost. Ze ploft op het bed met haar hoofd in der handen. Peter komt naast haar zitten en slaat zijn armen om Cindy heen ”wat is er lieverd?” troost hij haar ”heb je het niet gezien?” snikt ze uit ”jawel, wat is er mis mee?” ”Nou, ik heb een rare hobby eigenlijk een fetisj” begint Cindy zenuwachtig te vertellen. Peter blijft onder het vertellen kalm en troost haar. Als Cindy het verhaal verteld heeft kijkt ze huilend naar Peter die heel kalm haar rug streelt ”dat is toch niet erg schat” zegt Peter en zoent haar. ”Meen je dat echt Peet?” vraagt Cindy nog ongelovig en veegt haar tranen weg ”Ja dat meen ik echt lieverd, Ik word echt niet boos op je en vind het ook niet erg. Ben blij dat je het hebt verteld en ik snap dat je bang was voor een boze reactie, maar ik hou nog steeds evenveel van je!” Peter zegt dit heel lief en kalm en zoent Cindy. Cindy knuffelt Peter en legt haar hoofd op zijn schouder en blijft zo even zitten om het te verwerken en tot rust te komen.

Peter troost haar “wanneer draag jij luiers?” vraagt peter voorzichtig. “Uhm soms in bed of op spannende momenten zoals net in het vliegtuig” antwoordt Cindy. Peter lacht lief en laat het ook even bezinken. “Heb je dan echt een luier nodig of?” vraagt Peter voorzichtig. “Nou... Het is eigenlijk een soort voorliefde voor luiers. Heb ik al sinds m’n 13e dat ik het opeens lekker vond om een luier te dragen. Een luier geeft me weer een klein gevoel wat ik stiekem best wel fijn vind” zegt Cindy weer huilend.

Peter weet ook even niet hoe hij hierop moet reageren en troost haar alleen maar "het komt wel goed schat" zegt hij lief en kriebelt over Cindy’s rug tot ze weer wat gekalmeerd is.
"zullen we even boodschappen gaan doen en de buurt verkennen?" vraagt Cindy om van onderwerp af te switchen. "ja is goed" antwoordt Peter enthousiast. Cindy staat op en pakt Peters hand. Ze pakken hun portemonnee en gaan lopend, hand in hand, naar de plaatselijke supermarkt. In de supermarkt zoeken ze de spulletjes op die ze nodig hebben. Ze komen langs een schap met luiers, maandverband en volwassen (incontinentie) luiers. "zullen we een pak meenemen?" vraagt Peter lief plagend en wijst een pak volwassen luiers met een beertjes print aan. "nouw..." zegt Cindy en lacht verlegen en slaat Peter plagend in zijn buik. Peter lacht en pakt het pak en een pot met zinkzalf tegen luieruitslag. Cindy glimlacht en kijkt verlegen naar de grond "je wilt het wel he" lacht Peter en geeft haar een kusje. Ze zoeken nog wat producten die ze nodig hebben en gaan dan naar de kassa. Peter betaalt en Cindy probeert zo normaal mogelijk te blijven wanneer de vrouw achter de kassa de luiers en andere gekochte spullen in een tas doet. Ze pakken ieder een tas en lopen weer de winkel uit. Cindy is stilletjes en houdt alleen Peters hand vast.

Thuis aangekomen ruimen ze alles op en delen ze de keuken in. Peter gaat even naar de WC en Cindy gaat stiekem in hun kamer naar de nieuwe luiers kijken. Peter komt dan ook en lacht lief "hee schat, zijn ze goed? Wil je er één uitproberen?" vraagt ‘ie lief. Cindy knikt en maakt de verpakking open en haalt er een luier uit en geeft deze aan Peter. "wil jij het doen?" vraagt ze verlegen. Waarop Peter ja knikt en lief lacht. "ga maar liggen" zegt hij en vouwt de luier alvast uit. Hij maakt haar broek los en doet die samen met haar onderbroek uit. "Wil je even op je buik liggen?" Cindy gaat op haar buik liggen en Peter smeert zacht masserend de zinkzalf op haar billen en tussen de liezen... Cindy geniet van de aandacht en kreunt een beetje uit genot. Peter kriebelt over Cindy’s bips. “Kan je weer even op je rug draaien?” Cindy draait op haar rug en Peter schuift de reeds uitgevouwen luier onder haar kont. “Je mag je billen zakken lieverd” zegt Peter lief. Cindy laat haar billen op de zachte luier zakken en bloost. Peter vouwt de voorkant van de luier richting Cindy’s buik en maakt vervolgens de plakkers stevig vast en lacht "zoo, mooi meisje" zegt Peter lief en geeft Cindy een zoen. Cindy lacht ook en zoent Peter terug en houdt hem om zijn nek vast "love you" zegt Cindy stilletjes. "Love you too" zegt Peter en streelt over Cindy’s rug. Cindy kleedt zich lekker makkelijk aan door een joggingbroek aan te doen en dan kroelen Peter en Cindy nog fijn.

De avond begint te vallen. "wat zullen we gaan eten?" vraagt Cindy om ook weer een beetje van de happening van net bij te komen. "Uhhm... we kunnen de soep eten die we net gekocht hebben met een broodje erbij" antwoordt Peter. "ja is goed" antwoordt Cindy vrolijk en pakt Peters hand. Ze gaan samen naar de keuken en zoeken een pan om de soep op te warmen. Cindy doet de soep in de pan en Peter slaat plagend op haar kont "nouuw" zegt Cindy lachend en geeft een tik terug. Het eten is klaar en ze dekken de tafel. Peter steekt een kaarsje aan en Cindy pakt de pan met soep. Onder het eten praten ze gezellig en maken ze plannen voor vanavond.

Ze blijven vanavond lekker thuis en na het eten gaan ze ontspannend op de bank een filmpje kijken. Na een poosje komt het moment dat Cindy moet plassen. Ze ligt/zit half tegen Peter die helemaal in de film zit. Cindy probeert haar plas zo lang mogelijk op te houden maar dan knapt toch haar blaas en er loopt een warme straal plas in haar luier. Ze beweegt om het te laten stoppen en wordt helemaal rood. Peter ziet het en vraagt lief wat er is. Cindy kijkt alleen naar beneden en houd het niet meer en laat de hele plas gaan. “Heb je geplast lieverd?” zegt Peter lief en zet de film op pauze. Hij legt zijn hand op haar kruis en voelt de opgezwollen luier. “Geef niet schat” zegt Peter lief en knuffelt Cindy. “Je hoeft je er niet voor te schamen” “weet ik lieverd maar toch” zegt Cindy nog blozend. “Je bent echt zo’n schat” en ze laat zich huilend tegen Peter vallen. Peter houdt haar vast en kroelt Cindy ”Het komt wel goed lieverd, echt waar! Kom gaan we even een schone pamper omdoen” zegt Peter lief en geeft Cindy een zoen. Cindy komt weer bij en loopt met Peter mee naar hun slaapkamer. Ze doet zelf haar joggingbroek uit en gaat op bed liggen. Peter zoekt ondertussen een schone luier op en vouwt deze alvast uit. Cindy loopt dan nog even naar de badkamer om uit haar toilettasje een pakje met doekjes te pakken die ze ook bij zich heeft, en geeft die aan Peter. Ze gaat weer op bed liggen en Peter maakt de natte luier los en haalt die onder Cindy vandaan. Hij veegt met beleid haar ‘onderkantje’ schoon en legt de nieuwe luier onder haar bips. Hij vouwt de luier goed en maakt deze dan vast. “Zit het goed zo?” “Ja hij zit perfect lieverd, dankjewel” zegt Cindy vrolijk, die het verwennen stiekem wel fijn vindt. “Vindt het stiekem wel fijn om zo verzorgt te worden” zegt ze lief verlegen. Peter lacht en zegt “en ik vind het fijn om jou zo te verzorgen schat” zegt hij lief met een smile op z’n gezicht. “Kom peuttie” zegt Peter lachend en streelt Door Cindy’s haar. Ze kroelen nog wat en dan doet Cindy haar broek weer aan. Ze gaan samen weer knus op de bank zitten en vervolgen de film.

Wanneer de film afgelopen is gaan ze naar bed “lieverd?” vraagt Peter lief. “Ja schat?” “Zou ik ook een luier om mogen” zegt Peter lief blozend. Cindy lacht lief en pakt een luier “ga maar liggen” zegt ze lief. Peter gaat liggen en Cindy vouwt de luier alvast uit. Ze doet zijn broek en onderbroek uit en legt de luier onder zijn kont. Ze vouwt de luier netjes over zijn ‘voorkant’ heen en maakt de tapes vervolgens stevig vast. Peter lacht lief en gaat dan zitten “zit eigenlijk best wel lekker” zegt hij blozend. Cindy lacht lief en knikt.

Ze praten nog wat en vallen dan samen met een luier om in slaap.
Peter wordt het eerste wakker omdat hij moet plassen, maar voelt dan de zachte luier om zijn billen. Hmm ik hoef er niet uit denkt Peter en terwijl hij dat denkt loopt de plas en wordt de luier langzaam gevuld met warme plas. Peter nestelt zich weer lekker tegen Cindy, die nog slaapt, en valt zo ook weer in slaap.

Paar uurtjes later wordt Cindy wakker en geeft Peter lief een kusje. “Heej slaapkopje wakker worden” zegt ze lief en streelt door zijn haren. Peter wordt wakker en zegt lief “goedemorgen” en zoent Cindy. “Heb je lekker geslapen schat?” “Ja hoor zegt Cindy” en lacht lief. Ze gaat met der hand in Peters pyjamabroek en voelt de natte luier. “Zo heb je lekker geplast lieverd” lacht ze lief. Peter bloost en knikt. “Werd vannacht wakker om te plassen en was eigenlijk wel lekker om het bed niet uit te hoeven, en jij” Cindy lacht verlegen want heeft ook een volle luier en schuift haar pyjamabroek een beetje omlaag. “Ohh boefje” zegt Peter lachend en geeft Cindy een kusje.

Ze gaan samen uit bed en naar de badkamer. Cindy pakt snel 2 nieuwe luiers en komt dan ook in de badkamer. Peter is zich al aan het uitkleden “zal ik je helpen?” vraagt Cindy lief. Peter knikt en Cindy knuffelt hem lief, schuurt een beetje, en doet dan Peters pyjamashirt uit. Ze maakt de natte luier los en Peter doet hetzelfde ondertussen bij Cindy tot ze samen naakt staan. “Samen douchen?” vraagt Peter lief lachend en zet de douche aan. Cindy knikt ja en zoent Peter. Vervolgens gaan ze samen onder de douche en wassen elkaar.

Ze drogen elkaar af, Cindy legt dan haar handdoek op de grond en gaat erop liggen. Peter ziet de luiers liggen en snapt de hint en lacht lief. Hij vouwt de schone luier uit en geeft zachtjes een tikje op Cindy’s bips, zodat ze die omhoog doet. Peter schuift de luier eronder en maakt deze zorgvuldig vast. Cindy doet dan hetzelfde bij Peter en ze gooien de natte luiers weg.

Ze maken zich klaar voor de terugreis van dit best wel heftige weekend. Gelukkig is alles goed gekomen en had Peter veel begrip voor Cindy.

Eind goed al goed :)
 
Bovenaan Onderaan