21 jan, 2021, 08:15

Nieuws:

Kom ook gezellig kletsen in de chat! :)


Ab dl tb club-shop

Gestart door Berth, 27 dec, 2020, 10:06

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Berth

Zelf heb ik hier goede ervaringen,
zowel met afhaal als bezorging.
Ben hier ooit via via op de site gekomen.
Destijds nog uit ik geloof oss.
Mooi en uitgebreid assortiment, discreet verzenden,
snelle reacties bij vragen.

Marcel

27 dec, 2020, 10:40 #1 Laatste wijziging: 28 dec, 2020, 21:47 door Marcel Reden: Scheldwoorden verwijderd
Ik ben destijds met de uitverkoop ook in Oss geweest. Helaas ben ik verbannen op het ab-dl-tb forum door ons schattige Friezinnetje Els. Om deze reden zal ik ook niks bestellen bij AB-DL-TB-club omdat dat samen hangt met het forum. Heb laatst de 7 liter luiers van Camelot bij https://cuddleclothes.nl/ besteld. Keurig netjes bezorgd. Heb ook vaker bij NappieRus in Engeland besteld. Was uiteindelijk bij beide goedkoper uit dan bij ab-dl-tb club. Ook bij Saveexpres in Duitsland kun je goed bestellen.
Wat is het toch fijn om dik geluierd te zijn.

Dlrob

Ik heb ook gemengde gevoelens over de service. Zolang er geen issues zijn leveren ze meestal wel het juiste en ook op tijd. Maar op het moment even een andere leverancier gekozen nadat ze weigerden een klacht serieus te nemen. 

Kruimeltje

Citaat van: Dlrob op 28 dec, 2020, 17:37Ik heb ook gemengde gevoelens over de service. Zolang er geen issues zijn leveren ze meestal wel het juiste en ook op tijd. Maar op het moment even een andere leverancier gekozen nadat ze weigerden een klacht serieus te nemen. 

Herkenbaar. In het geval van een foutje of als je goedbedoelde feedback geeft, laat de klantvriendelijkheid te wensen over.

Little Endy

Met deze webshop eigenlijk vrijwel alleen maar positieve ervaring gehad. Al mijn bestellingen goed op kunnen halen vanaf de aangegeven afhaalpunten in mijn buurt, maar toen er in 2019 chaos was in de webshop wat betreft personeel, locatie en dergelijke, hadden ze mijn enige pakket van dat jaar naar een totaal afwijkend afhaalpunt verstuurd (maar gelukkig wel op een redelijk goed bereikbare locatie in de buurt van mijn woonplaats) en bovendien één verkeerd product erin gedaan, namelijk een los NUK4 zuigstuk in plaats van een volledige NUK4 speen die ik 2 bestellingen later wel mooi had, maar op het losse zuigstuk ga ik zeker nog wel een oplossing bedenken die nog subject to change is.
Think you're tough? Try going on adventures in a diaper! ;)

IG: little.endermanstagram
site: sites.google.com/site/littleendyslittlerealm
littlespace playlist: https://open.spotify.com/playlist/5eY7653LlvtgAIjdIRxVzt?si=5LqznqN9RZSCLzWO-qwT5w

Berth

Citaat van: Little Endy op 30 dec, 2020, 15:14Met deze webshop eigenlijk vrijwel alleen maar positieve ervaring gehad. Al mijn bestellingen goed op kunnen halen vanaf de aangegeven afhaalpunten in mijn buurt, maar toen er in 2019 chaos was in de webshop wat betreft personeel, locatie en dergelijke, hadden ze mijn enige pakket van dat jaar naar een totaal afwijkend afhaalpunt verstuurd (maar gelukkig wel op een redelijk goed bereikbare locatie in de buurt van mijn woonplaats) en bovendien één verkeerd product erin gedaan, namelijk een los NUK4 zuigstuk in plaats van een volledige NUK4 speen die ik 2 bestellingen later wel mooi had, maar op het losse zuigstuk ga ik zeker nog wel een oplossing bedenken die nog subject to change is.

Naar een verkeerde afhaalpunt:
Is mij ook keer overkomen, naar weet niet
of dit bij de shop of bij postnl te wijten valt.
Geluk bij ongeluk i sz dat dit afhaalpunt tot
later open is, dan mijn oude.