21 jan, 2021, 09:54

Nieuws:

Online sinds 13 januari 2019!


Save Express

Gestart door Marcel, 18 jan, 2020, 10:14

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Marcel

18 jan, 2020, 10:14 Laatste wijziging: 12 apr, 2020, 11:37 door Marcel
Als ik mijn luiers koop bestel ik ze meestal bij Save. Plasticbroekjes enzo bestel ik altijd op aliexpress omdat ze daar goed en goedkoop zijn.
Wat is het toch fijn om dik geluierd te zijn.

Kruimeltje

Heb zelf geen ervaring met Save, maar weet wel dat Save Express over het algemeen goedkoper is dan de webshops puur gericht op de ABDL-markt.
Verzend Save eigenlijk ook naar PostNL of andere afhaalpunten?

De AB-DL shop heeft het voordeel dat deze webshop ook vrolijke luiers en andere zaken als rompertjes en spenen aanbieden.
Wat betreft je punt over prijzen exclusief BTW heb je gelijk. Dit mag alleen als een webshop exclusief aan bedrijven verkoopt (B2B). Wanneer ook particuliere comsumenten de mogelijkheid hebben om te bestellen, dient er (ook) een inclusief BTW prijs getoond te worden.
Een voordeel van webshops met als doelgroep ABDL is wel dat deze een optie hebben om het pakket naar een afhaalpunt te versturen.

Marcel

Ja save heeft juist ook allerlei andere dingen zoals speentjes en rompertjes en printluiers. Ik weet niet of ze naar een parcelshop versturen maar ga daar wel vanuit. Ik kan het gelukkig gewoon thuis laten bezorgen.
Wat is het toch fijn om dik geluierd te zijn.

Ares

Is inderdaad véél goedkoper, vooral als je wat meer kunt bestellen. Zelf heb ik het probleem dat ik niet zoveel in 1x kan bestellen (niet genoeg opbergruimte). En daarnaast is het voor mij verreweg het meest handig als ik mijn bestelling naar een PostNL afhaalpunt kan laten bezorgen.

Marcel

Maar vandaag ben ik gezellig naar Schaik geweest en heb 5 grote dozen vol met alleen maar luiers in open verpakkingen gekocht maat M en alleen de mooiste en de dikste voor een heel mooi prijsje :-)
Daarnaast ook nog 2 kleine doosjes gevuld met losse luiers die gratis weg mochten en strikslips en plasticbroekjes. Morgen van 12 tot 15 uur is er ook nog mogelijkheid om luiers goedkoop te kopen.
Wat is het toch fijn om dik geluierd te zijn.

Plasbips

Diverse keren katoenen luiers en plasticbroeken besteld en prima ervaringen.
Liefhebber van katoenen luiers en plasticbroeken in AB en DD activeiten.